31
za, okt

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0513 Heerenveen Kunst & Cultuur - Het Noorderlicht Internationaal Fotofestival 2020, ‘Generation Z’ vindt op diverse data plaats in Heerenveen en Groningen.

Museum Belvédère is gastlocatie met een expositie in de westvleugel, een presentatie in Museumpark Landgoed Oranjewoud en een duo-tentoonstelling in de dependance Afslag BLV. Lees hier meer over het educatieve programma dat door 'generatie Z' zelf is ontwikkeld.

Studenten van de opleiding fotografie van Noorderpoort uit Groningen lopen stage bij Noorderlicht.
Zij zijn aan de slag gegaan om activiteiten te bedenken voor de bezoekers (jong en oud) van het festival.

Podcast Zoomers & Boomers 
In deze podcast worden verschillende onderwerpen besproken n.a.v. werk uit de tentoonstelling in Museum Belvédère. Elke week gaan twee mensen uit verschillende generaties met elkaar in gesprek om te onderzoeken of de verschillen nu echt zo groot zijn. Tijdens het festival wordt er elke vrijdag rond 11.00 uur een nieuwe aflevering online gezet. Deze afleveringen kunnen worden beluisterd tijdens het kijken naar de tentoonstelling in Museum Belvédère en gebruikt worden als alternatief voor een rondleiding. De podcast Zoomers & Boomers is te vinden op Anchor FM en te beluisteren via o.a. Spotify en Google Podcasts en de video-opnames zijn te vinden op YouTube. 

Locatie:
Museum Belvédère, Oranje Nassaulaan 12, 8448 MT Heerenveen.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.