31
za, okt

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0513 Gorredijk Kunst & Cultuur - Museum Opsterlân in Gorredijk verlengt de expositie ‘Stof tot nadenken’ met nog een maand tot en met zondag 4 oktober a.s. Na twee maanden heeft de tentoonstelling, ondanks alle corona-ellende al meer dan 1000 bezoekers ontvangen en dus is de organisatie van mening dat het zeker de moeite waard is om de expositie met een maand te verlengen.

De expositie toont werk van 16 kunstenaars die zich hebben laten inspireren door een object uit de textielcollectie van het museum. De expositie kostte maar liefst een jaar voorbereiding. De reacties zijn overweldigend en allemaal heel positief en enthousiast. De bezoekers noemen vooral de verbinding tussen vroeger en nu zo heel bijzonder, uniek en ontzettend leuk.

Zondag 18 oktober start de nieuwe expositie: ‘Hoe het toen was’. Hierin staat de historie van Gorredijk en omstreken centraal met foto’s, filmpjes en objecten ‘van toen’.

Wilt u meer informatie, raadpleeg dan www.museumopsterlan.nl

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.